Over WiFi 365

Maak kennis met WiFi 365

Over ons

Ontstaan

WiFi 365 is in 2017 opgericht en is ontstaan als spin-off van netwerkspecialist Wentzo Wireless. Ons team bestaat uit acht enthousiaste creatievelingen met veel ervaring in de WiFi branche. Onze oplossingen realiseren wij vanuit een unieke werkplek, het Huis van Innovatie.

Waarom WiFi 365?

We merken dat veel kleine en middelgroot bedrijven vaak worstelen met een betrouwbare en betaalbare WiFi oplossing voor netwerkgebruikers én bedrijfskritische applicaties. Zomaar een router aanschaffen en configureren kan tegenwoordig echt niet meer.

Onze missie

Bedrijven die worstelen met hun WiFi uitdagingen willen we graag helpen. Daarom leveren onze collega’s betrouwbare, betaalbare, cloud gebaseerde WiFi oplossingen via een volledig schaalbare dienst. Dit doen we om onze missie te verwezenlijken; ‘Changing the world of WiFi!’

WiFi 365, snel en eenvoudig

Bij traditionele WiFi aanbieders duurt het vaak weken voordat je connectiviteit voor jouw medewerkers en devices hebt geregeld. Dit gaat vaak gepaard met ingewikkelde vragen. Tijd is geld, dus wij zorgen ervoor dat binnen twee weken je complete WiFi netwerk up and running is. Zo simpel kan het zijn!

Wat doen we?

WiFi 365 is een “WiFi as a Service” fabrikant met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van WiFi. Via resellers biedt WiFi 365 cloud-gebaseerde WiFi oplossingen waarbij er een uniek inzicht geleverd wordt in het netwerk. Dit alles wordt beheerd en gemonitord door een team van specialisten die in nauw contact staan met de reseller. Hierdoor blijft deze het aanspreekpunt van de klant.

Onze missie

Het leveren van betrouwbare, betaalbare, cloud gebaseerde WiFi netwerk oplossingen via een volledig schaalbare dienst.

WiFi 365: Changing the world of WiFi

Onze visie

In de afgelopen jaren hebben WiFi netwerken van organisaties grote transities doorgemaakt. Het wifi netwerk is geëvalueerd van ‘nice to have’ naar bedrijf kritisch en is dan ook niet meer weg te denken. De transitie naar ‘de cloud’ zal het gebruik (en de vraag) van WiFi netwerken alleen maar versterken.

 

WiFi 365 ontzorgt het reseller kanaal, via een uniek pay-per-use model, gebruikmakend van Enterprise grade hardware en specialistische kennis, om haar klanten een optimale gebruikerservaring te bezorgen zonder dat ze daar voor hoeven te investeren.

 

WiFi 365: de standaard voor maatwerk

Het WiFi 365 team

WiFi 365 bestaat uit acht teamleden met ieder een eigen expertise. Jeffrey Kleijer (foto) is je eerste aanspreekpunt als je vragen hebt over de dienst. Doorpraten over de voordelen en mogelijkheden? Neem contact op met Jeffrey!